En liten solskenshistoria från livet som författare: Häromdagen fick jag tillbaka min kommande roman efter korrekturläsning av redaktören på Ekström&Garay. Jättebra kommentarer och hjälp med kommatering och styckeindelning och sånt som jag tycker är svårt. Det var bara ett fel och det var mitt. JAG HADE SKICKAT FEL MANUS TILL HENNE! Istället för det som vi har skrivit kontrakt på hade jag skickat uppföljaren som jag nästan är klar med. Dagen därpå när vi pratade i telefon sa hon att hon hade funderat lite på att det var en annan titel men det händer ju att ett manus har olika arbetsnamn. Jag var beredd på att få betala mer för att det blir mer arbetstid för henne men hon sa bara att hon får boka in ny lästid. Och hon får en rolig anekdot om virriga författare på köpet. Jag tror att jag är lite kär i mitt förlag. ❤️

Leave a Reply