Nu är URNA ute i handeln. Du kan fråga efter den i din bokhandel, handla på nätet eller köpa boken direkt av mig. Du kan förstås även använda kontaktformuläret på hemsidan, men det finns också möjlighet att köpa den på något av mina boksläppsevenemang.

Välkommen på den bokträff som passar just för dig! Alla evenemang anpassas naturligtvis till den rådande pandemin och de restriktioner som gäller.

26 augusti kl 16 -18 är det boksläpp på Porfyr och Hagströmsmuseet i Älvdalen.

27 augusti kl 10:00 läser jag ur URNA i Novellsoffan på Mora bibliotek.

28 augusti kl 10 -16 är det marknad hos Dalarna design i Falun ( på baksidan av gamla Hammars) med hantverkare, lokala matprodukter och URNA.

4-5 september kl 10 – 16 är det konstutställning med lokala konstnärer på Wenngarns slott utanför Sigtuna. Då kommer även jag att finnas där med min bok URNA som är inspirerad av Disasagan från Wenngarn.

19 – 20 november är det dags Bokfestival i Karlstad.

Leave a Reply