Senaste

GOD JUL OCH GOTT NYTT BOKÅR!

By 23 december, 2020No Comments

Äntligen julledigt! Ja, åtminstone från det ena jobbet. Det som håller mig med mat på julbordet och alla andra bord året om. Skrivarjobbet tar liksom aldrig semester.

Just nu är jag på något sätt mitt i avslut och början av två projekt samtidigt. Jag har alldeles nyss satt punkt i det sista kapitlet av mitt manus om Ivarsliden som är en fristående fortsättning på URNA som ska komma ut i handeln i vår någon gång. Det är härligt att ha kommit så långt, men samtidigt är det bara att börja om från början igen och gå igenom all text, redigera och skriva om. En del av julledigheten kommer att gå åt till det.

Mitt andra projekt är att slutredigera URNA inför det redaktionella arbetet som ska igång i januari tillsammans med min redaktör på Ekström&Garay. Jag har fått några frågor av henne om mitt manus och mina tankar kring berättelsen. Jätteroligt och spännande att fundera över.

En fråga handlar om vad jag vill att du som läsare ska uppleva när du läser boken. Det här är mitt svar: URNA utspelar sig i en framtid nära dig. Jag vill att du ska få kliva in i en berättelse som är både spännande, grym och berörande och som tyvärr är nästan sann. Jag vill att du ska känna att det kunde ha varit du som blev offer eller kanske bödel, att vi deltar i spelet med de förutsättningar vi har fått, men också att vi kan hjälpas åt att ändra på spelreglerna.

Hoppas att du blir lite nyfiken! Fortsättning följer….

Leave a Reply